Coaching

Wil je jezelf beter leren kennen, zoek je nieuwe uitdagingen of mogelijkheden? Met een coachingstraject leer ik je graag nieuwe inzichten te vormen. In dit traject kunnen we naast gesprekken ook bewegingsactiviteiten inzetten. Heb je al veel gesprekken gevoerd, maar ben je nog niet echt verder gekomen, dan is deze manier van coaching wat voor jou.

 

In een coachingstraject krijg je de ruimte om jezelf te leren kennen. Wat wil je? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of andere mogelijkheden? Zoek je juist wat zelfvertrouwen of andere veiligheid? We gaan samen onderzoeken welke houding je hebt ten opzichte van je leven. Welke aannames en oordelen heb je ontwikkeld? Je wordt je bewust van ingesleten patronen. Door het coachingstraject leer je eigen keuzes te maken. Vaak zijn een paar sessies al voldoende om te beseffen waar het om gaat, welke patronen je kunt doorbreken en wat je mogelijkheden zijn.

Afbeelding

 

Jouw rol zichtbaar in je gedrag

Sommige mensen hebben al zoveel gepraat, maar zijn nog geen stap verder gekomen. Mijn specialiteit ligt in het doen, want ‘in het bewegen, kom je ’t tegen’. Door bewegingsactiviteiten kan ik bepaalde patronen en houdingen aan het licht brengen. Je rol wordt als het ware zichtbaar in je gedrag. Met oefeningen leer je die zelf ook te ervaren en herkennen. Je gaat ontdekken of je jouw positie wilt handhaven of aanpassen en je leert hoe je dit kunt doen.

Ook als je hoogsensitief bent, kan ik je verder helpen in je proces. Naast reguliere coaching ben ik geschoold in diverse alternatieve methodes (zie cursussen in mijn Curriculum Vitae) die ik combineer met mijn eigen hooggevoeligheid.

 

Coaching voor het bedrijfsleven

Als gecertificeerd registercoach help ik werknemers individueel met werkgerelateerde vragen en problemen. Het verschil met supervisie voor het bedrijfsleven is dat we bij deze coaching kijken naar de organisatiecontext en streven naar een optimaal resultaat voor zowel werkgever als werknemer. Samen met werknemer en leidinggevende maken we afspraken op maat over de duur van het traject, effectieve acties en de gewenste resultaten. Dit coachingstraject kan variëren van drie tot vijftien sessies.